Skab uforglemmelige arrangementer

Restaurant Snekken er vi stolte af at være specialiserede i at skabe uforglemmelige selskaber og begivenheder for vores gæster. Vores dedikerede og erfarne personale vil sørge for at imødekomme dine behov og ønsker, så du kan nyde dit selskab uden at skulle bekymre dig om noget.

Vi tilbyder en bred vifte af selskabsmuligheder, der kan skræddersys til dine behov og ønsker. Uanset om du skal holde en stor fødselsdagsfest eller et mindre intimt arrangement, vil vores personale sørge for, at alt går op i en højere enhed.

Selskaber op til 150 gæster

Vores restaurant har en fantastisk beliggenhed på Roskilde Havn med udsigt over fjorden, og vores lokaler tilbyder en unik og charmerende atmosfære. 

Det er muligt at afholde selskaber i restauranten, få jeres eget lokale på 1.sal eller leje hele restauranten. 

Selskabslokalet på 1. sal

Vores selskabslokale på 1. sal kan rumme på til 50 gæster ved runde borde og 70 gæster ved lange borde. 

Er i over 30 gæster, betaler man ikke lokaleleje men udelukkende kuvertpris for forplejning + eventuelt andre særlige ønsker. 

Er i under 30 gæster, betales der lokaleleje. Se priserne længere nede under lokaleleje. 

Vores selskabspakker tilbydes udelukkende for selskaber med mere end 30 gæster og kan ikke kombineres med vores a la carte menu. 

Selskaber i restauranten

Selskaber op til 30 gæster kan bookes i restauranten ved sammensatte borde. Er i over 30 gæster, kan i enten vælge fra vores a la carte menu (skal forudbestilles) eller en af vores selskabsmenuer. A la carte og selskabsmenuer kan ikke kombineres. Vælges en selskabsmenu, serveres denne menu for hele selskabet. 

Er I under 30 gæster og har særlige ønsker til menu, så kontakt os gerne for yderligere information. 

Se vores selskabspakker herunder. 

Kontakt os i dag for at høre mere om vores muligheder for selskaber

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe den perfekte fest eller begivenhed. Kontakt os i dag for at høre mere om vores muligheder for selskaber, og lad os skabe en uforglemmelig oplevelse sammen.

Du kan ringe til os på telefon 46 35 98 16 eller sende en mail til restaurant@snekken.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen i vores restaurant.