Brunch med stort udvalg af retter

Lune pandekager, frisk frugt, duften af frisklavet kaffe, røræg & bacon, croissanter - er det lige hvad du trænger til? 

På Snekken kan du nyde vores store brunch-buffet hver lørdag, søndag & helligdage fra kl.10.00-14.00.

Vi serverer et bredt udvalg af retter, som skiftes løbende så det altid er friskt og lige til at komme på tallerkenen. 

Vi ligger ideelt placeret i Roskilde, tæt på både Hedehusene og Taastrup, og der er gratis parkering lige foran restauranten. 

Vi glæder os til at tage imod jer - både til hverdag og fest hele året rundt. 

Kontakt os og hør mere

Brunch

LØRDAG, SØNDAG & HELLIGDAGE KL. 10.00-14.00

inkl. kaffe, te og juice ad libitum

+25,- for specialkaffe

225,-

BØRNE BRUNCH
Under 12 år

75,-

BRUNCH & BOBLER
Tilføj bobler ad libitum til din brunch
 

+65,-

Brunch af høj kvalitet

På Restaurant Snekken går vi op i at servere mad af høj kvalitet, og derfor anvender vi de bedste råvarer for at skabe en brunchmenu, der ikke kun smager godt, men også ser godt ud.

Vi har også et udvalg af drikkevarer, der passer perfekt til vores brunchmenu. Vi tilbyder alt fra juice til kaffe og te. Hvis du ønsker en lidt mere festlig stemning, kan du tilføje bobler ad libitum til din brunch. 

Vi ønsker, at vores gæster skal have en hyggelig og afslappet oplevelse, når de besøger os til brunch. Derfor har vi skabt en behagelig atmosfære i vores restaurant, hvor du kan slappe af og nyde tiden sammen med dine venner og familie.

Hos Restaurant Snekken tilbyder vi ikke blot en brunch, men en oplevelse. Besøg vores restaurant i Roskilde og oplev vores fantastiske brunchmenu. Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os og hør mere om vores brunch

Hvad end du har spørgsmål eller bare ønsker at vi mere om Restaurant Snekken og vores brunch, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 46 35 98 16 eller sende en mail til snekkenroskilde@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen i vores restaurant.