Restaurant med udsigt - mad med indsigt

Restaurant Snekken ligger midt på Roskilde havn med en helt unik udsigt over fjorden og vikingeskibsmuseet.
Restaurant her åbent hele året så hos os kan du fejre jul og nytår, barnedåb og bryllup, nyde et glas kold rosé og en fiskeplatte vores store terrasse eller simpelthen falde ind forbi til en kop varm kaffe latte i de kolde måneder.
På Snekken er maden lavet fra bunden af faglærte kokke. Hver morgen hele året rundt modtager vi friske grøntsager og frugt fra torvet, fisk fra fiskemanden og kød fra den lokale slagter. Råvarerne er nordiske og sæsonbetonede, maden moderne og uden nykker med fokus på klassisk velsmag.
Restauranten ledes af faguddannede tjenere. Stemningen er afslappet og imødekommende hvad enten du skal spise middag eller blot drikke kaffe.
JA TAK! står der på tjenerens ryg. Det er et særligt udtryk i branchen, der udtrykker glæden ved at servicerer og give enhver gæst en god oplevelse. 

Kapacitet

Samlet kapacitet - 275 pax
Stueetagen - 150 pax
Balkon - 50 pak
Selskabslokale - 75 pax

Handicappede

Restauranten handicapvenlig, med bla. handicaptoiletter på begge etager samt elevator til 1. sal.

Betaling

Vi modtager danske kontanter samt alle større betalingskort. Ved betaling med kreditkort pålægges kreditkortselskabet gebyr. Ved større selskaber og ved forudgående aftale tilbyder vi fakturering herunder elektronisk fakturering på EAN-nummer. Dog pålægges der et fakturagebyr på 50 kr.

Parkering

Der er gratis parkering lige udenfor restauranten